Malaysia2: Malacca+Mersing

Vi var 3 netter i Malacca.. Her har vi relaxa litt meir. Vi var ikkje med paa naaken guida turar, men leita fram sjolve ved aa sjaa paa bykartet og aa sporje oss litt rundt. Vi styrte dermed dagane meir sjolve, og sov litt lenger paa morningane.. Vi unna oss litt luksus her…budde paa eit ganske so fint hotell (det fyste var ikkje bra nok, so etter ei natt der flytta vi til nabohotellet:) Malacca er ein historisk by med maange gamle byggninga… Vi kjeik ikkje saa grundig paa dei igrunn…dvs, vi SAAG dei, men vi fann ikkje ut kva som var saa spesielt med dei…hehe…men dei gjev byen eit koseleg preg!

Vi hadde ein dag med spa her! Kjetil var ikkje heilt fornogd, for dei muslimske massosene ville ikkje ta paa anna enn ansiktet og beina hass, so det var berre eg som fekk kroppsmassasje! Men dei gjorde ein grundig jobb med dei kroppsdelane dei ville ta i, so han var no bra fornogde til slutt!

Idag (onsdag) hadde vi ikkje ein veldig fast plan for kvar vi ville reise vidare…vi hadde sett oss ut ei oy utanfor kysten til byen, men naar vi sjekka ut av hotellet fekk vi vite at det ikkje gjekk baatar ut til oya lenger….saa turen vidare vart ganske paa impuls…vi satt utanfor hotellet med kartet, fekk litt tips av ein som jobba der, og reiste avgaarde! Taxi til busstasjonen, saa buss til Johor Baru. (Vi ante ikkje ein gong om det gjekk buss…) vidare bytta vi buss i Johor Baru som tok oss til byen Mersing. Den ligg paa austkysten av Malaysia. Altsaa har vi idag reist tvers over landet! Planen vidare var aa ta siste baaten ut til oya Tioman Island (den vi igrunn hadde slaatt ifraa oss aa reise til…) Men pga lavsesong, so gjekk ikkje baaten! Den neste gaar imorgon tidleg kl.07.30, saa i 9-tida imorgon er vi paa oya!! Ei kjekke reisebyraa-dame hjalp oss med hotell for natta, og baade baat og hotell ut og paa oya. So alt har gaatt heilt strykande igrunn! Sjolv om vi ikkje kom oss heilt fram idag…

Vi gledar oss masssse til imorgon.. Denne oya skal visstnok vere ei meget flott ei…!!

Vi har det stadig meget supert!

V+K