Koh Tao = Paradis!!

Idag tidleg gjekk ferda til Koh Tao. Ein 2,5 timers baattur austover for kysten til Thailand. Igaar booka vi oss hotell, og dei henta oss paa pieren. Vi la litt ekstra peng i overnattinga sia vi har 7-aarsjubileum imaara (likevell er det ikkje dyrt i forhold til heime!!) Men gjett om det var valutta for pengane!! Vi har vaar eigen liten bungalow (les: strandhytte) so ligg heilt nede ved stranda. Gaar vi ned trappa er vi paa stranda… Den har ei lita stove, eit soverom, bad, og ikkje minst, so har en balkong. Med havutsikt og seng! So vi kan ligge paa senga ute og nyte havutsikta. Er vi komt til paradis eller?? Hehe..vi kosar oss max.. Vatnet er heilt klart, og under vatnet skjuler det seg eit akvarium. Idag har vi snorkla utanfor bungalowen vaar. Masse akvariefiska og korallrev overalt! Og dette er visst berre begynnelsen paa kva som ventar oss naar vi kjem paa dei verkelege flotte dykkerplassane. Vi har jo dykkerlappen, so planen er aa dykke ein av dagane vi er her. Koh Tao er ei skikkeleg dykkeroy med maange dykkersenter. Vi har booka 3 netter her, saa muleg vi dykkar dagen etter imaara. (sondag….trur eg?? mista litt peilinga paa dagane her…:) Imaara vurderar vi aa leige moped og koyre rut aa sjaa oss om paa oya. Den er ikkje stor, saa det er ikkje lange veien.

Vi nyter med andre ord livet her! Hels kjende og kjaere:)

Valborg=)