Velg riktig bredbåndstelefon

Store prisforskjeller – Velg riktig bredbåndstelefon

Er du en av de som sverger til fasttelefonen? Det er masse å spare ved å velge riktig abonnement.

Selv om så å si enhver har en mobiltelefon, er det mange som vil ha en fasttelefon i heimen. Har du internettilgang hjemme bør du kaste ut fasttelefonen og installere en bredbåndstelefon.

Økning på 15%
I løpet av første halvår i 2008 var det 1.539.940 private fasttelefoner i Norge. Det er en nedgang på 4% sammenlignet med samme periode i fjor. På samme tid var det 491.930 kunder med bredbåndstelefoni. Det er en oppgang på hele 15% fra 2007.

Bredbåndstelefoni er billigst
Dine Penger har sjekket hva det koster å ha fasttelefon og det er mange penger å spare på å velge riktig tilbyder. Det er definitivt billigst å ha en bredbåndstelefon i forhold til en analogtelefon. Prisene har vi hentet fra Telepriser.no.

Det kan være tilbydere som leverer bredbånd i Norge som ikke står på listen til Telepriser. I vår sammenligning har vi bare tatt med tilbyderne på Telepriser.no.

Må ha bredbånd i heimen
En forutsetning for at du kan ha en bredbåndstelefon hjemme er at du har et bredbåndsabonnement. Det er ikke alltid at abonnementet på bredbåndstelefon fra bredbåndstilbyderen din er den billigste.

Mye, mindre, minst
Dine Penger har sjekket prisene for tre forbrukere; en som ringer mye, en som ringer middels og en som ringer lite.