Dei mest populære programma for sikkerhets testing

Kali Linux

Den mest populære Linux-distribusjonen i dag. Det er etterfølgeren Backtrack Linux.
Kali Linux er et utrolig kraftig verktøy for penetrasjonstesting, som kommer med mer enn 600 sikkerhets-verktøy som for eksempel: Wireshark, Nmap, Armitage, Aircrack, Burp Suite, etc.

Det finnes flere typer distribusjoner for forskjellige plattformer som ARM, virtualisering, forekomster av angrepene mobile plattformer – Kali Nethunter.

For øyeblikket er fordelingen implementert som en rullende utgivelse, som sørger for at du alltid har den nyeste versjonen av de beste verktøy og hjelpemidler for å utføre penetrasjonstesting.

Last ned Kali Linux.

BlackArch

BlackArch Linux er utviklet spesielt for pentesterov og sikkerhetsfolk. Den støtter arkitektur i686 og x86_64. Den komplette installasjonen er nå en av de verktøyene i 1 359 for penetrasjonstesting og antallet er stadig økende. Basert på Arch Linux.

Antallet verktøy er egentlig ganske imponerende, men noen av dem har lignende funksjonalitet og en nybegynner kan være ganske vanskelig å forstå i så mange programmer.

Last ned BalckArch.

Parrot Security OS

Stadig mer populært sikkerhet-distribusjon basert på Debian-linux. Ganske enkelt å bruke, passer for både nybegynnere og profesjonelle.Denne fordelingen er fokusert på å utøve en penetrasjonstest, og den anonyme arbeid på Internett.

Ganske enkelt og effektivt verktøy, har mange sikkerhetseksperter funnet det stadig bytter ut «glupsk» Kali, jo mer at Kali Parrot bruker depotet for å oppdatere.

Last ned Parrot Security OS.

Backbox

Backbox basert på Ubuntu lettvekt distribusjon. I direkte sammenligning til Kali vil miste mange poeng. Det trenger ikke en slik en rekke ulike instrumenter, verktøy og rammeverk tilgjengelige riktige «ut av boksen». Ingen optimalisere kjernen og andre tweaks.

På grunn av den lette skallet XFCE bakboks Linux mer egnet til daglig bruk som en arbeidshest på din personlige datamaskin. Det mode – Anonymous modus – all trafikk passerer gjennom systemet TOR-proxy. Oppstartsskriptet endrer MAC-adresse systemet og vertsnavn, og når panelet er alle midlertidige filer er fjernet ved hjelp av en integrert pakke med BleachBit.

Backbox Linux kan være et utmerket alternativ til Kali Linux for de som søker en balanse mellom funksjonalitet og brukervennlighet daglig bruk.

Last ned Backbox.

Pentoo Linux

Pentoo – sikkerhet distribusjon basert på den populære distro Gentoo Linux, fansen som er utviklere Pentoo. Den inneholder mange sikkerhets-verktøy.

En funksjon er den innebygd støtte Herdet Gentoo – noen endringer i kompilatoren og kjernen, noe som øker den generelle sikkerheten i systemet fra å bryte.

Last ned Pentoo Linux.

Network Security Toolkit

Network Security Toolkit – dette er en av de mange Linux-distribusjoner som Live CD, med sikte på analyse av nettverkssikkerhet. NST gir administratorer enkel tilgang til et bredt sett av åpne nett-applikasjoner, hvorav mange er inkludert i de hundre beste sikkerhetsverktøy som er anbefalt av nettstedet insecure.org. Basert på Fedora Linux.

Med et balansert sett med verktøy for nettverksovervåking, analyse og sikkerhet, kan gi en klar fordel å nettverksadministratoren å overvåke sikkerhetsinfrastruktur betrodd ham.

Last ned Network Security Toolkit.

DEFT Linux

Denne fordelingen er utviklet på plattformen til Lubuntu og har brukervennlig grafisk grensesnitt. I tillegg er produktet lagt til et sett av spesialiserte verktøy fra antivirus systemer for å finne informasjon i cache brauzra, nettverksskannere og verktøy for å oppdage rootkits og slutter med de verktøyene som trengs under søket skjult på data på disken.

Hovedformålet – aktiviteter av Forensic – analyse av konsekvensene av hacking datasystemer, identifisere tapte og kompromitterte data, og å samle den såkalte digitale bevis datakriminalitet.

Last ned DEFT Linux.

Samurai Web Security Framework

Hovedformålet med denne fordelingen – penetration testing ulike web-applikasjoner.

Leveres som en virtuell maskin bilde som inneholder de mest populære åpen kildekode-verktøy for å innhente informasjon og gjennomføre ulike angrep på web-applikasjoner.

Last Samurai Web Security Framework.

Pentest Box

PentestBox ikke som andre sikkerhets-distribusjoner som kjører på virtuelle maskiner. Det ville ikke være helt riktig å kalle dette forsamlingen fordelingen, men snarere et sett av * nix-lignende verktøy som arbeider i Windows-miljøet.

Har sitt eget skall, er grensesnittet utformet som en kommandolinje inneholder et stort antall verktøy, en liste som kan være selv komplementær / tilpasse.

Hvis du er en Windows-bruker, og du skremme installasjon av virtuelle maskiner eller Linux, kan du prøve å jobbe med dette skallet.

Last ned Pentest Box.

Santoku Linux

Fordelingen er basert på Ubuntu linux. Det presenteres kun et X64-plattformen.

Denne forsamlingen er utviklet for analyse av mobile enheter og applikasjoner – sikkerhetsanalyse, datauttrekk, reverse engineering, Forensic, inneholder også utviklingsverktøy.

Last ned Santoku Linux.

WifiSlax

Dette er en spesialisert distribusjon med et utvalg av verktøy for å teste sikkerhetssystemene på WiFi-nettverk og rettsmedisinske analyser.Fordelingen er basert på Slackware linux.

Foreløpig er det en av de mest brukte verktøy for revisjon WiFi-nettverk, det inkluderer bolshinstov populære verktøy for å analysere sikkerheten i trådløse nettverk, støttet av de fleste proizvoditey nettverkskort.

Last ned WifiSlax.