Deprecated: Required parameter $post follows optional parameter $content in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 840 Warning: Private methods cannot be final as they are never overridden by other classes in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-includes/class-wp-session-tokens.php on line 69 Deprecated: Required parameter $tt_id follows optional parameter $object_id in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 1060 Deprecated: Required parameter $taxonomy follows optional parameter $object_id in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-includes/nav-menu.php on line 1060 Deprecated: Required parameter $block_attributes follows optional parameter $block_name in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 405 Deprecated: Required parameter $block_content follows optional parameter $block_name in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-includes/blocks.php on line 405 Deprecated: Required parameter $nonce follows optional parameter $formdata in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-content/plugins/wp-pagenavi/scb/Forms.php on line 65 Deprecated: Required parameter $args follows optional parameter $file in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-content/plugins/wp-pagenavi/scb/Cron.php on line 24 Deprecated: Required parameter $strip_html follows optional parameter $limit in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-builder/inc/lib/inc/functions.php on line 476 Deprecated: Required parameter $filter follows optional parameter $social_networks in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-builder/inc/helpers.php on line 975 Deprecated: Required parameter $defaults follows optional parameter $social_networks in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-builder/inc/helpers.php on line 975 Deprecated: Required parameter $strip_html follows optional parameter $limit in /customers/6/9/3/kjetil.org/httpd.www/wp-content/plugins/fusion-builder/inc/helpers.php on line 3017 Gratis antivirus er best – Antivir fra Avira slår alle betallingsløsningene – Kjetil Mardal @ Kjetil.org

Gratis antivirus er best – Antivir fra Avira slår alle betallingsløsningene

Rapport viser at gratisprogram stopper 99,7% av alle truslene.

Det er gode grunner til å installere et antivirusprogram på PC-en din, som oppdaterer seg selv og som også stopper andre trusler enn virus og ormer. De fleste som kjøper ny PC i dag får ett eller annet prøveabonnement med på kjøpet, som slutter å oppdatere seg etter at prøveperioden er over. Da må du ut med penger for å få videre sikring.

Men det er ikke sikkert at det behøver å være noen dårlig ide å kaste ut det medfølgende prøveprogrammet med et helt gratis alternativ. Det finnes mange å velge mellom, og noen av dem er faktisk like flink eller flinkere til å avsløre og stoppe ondsinnet kode enn programmene som koster penger.

Antivir er best

Det er i hvert fall hva testerne hos den uavhengige organisasjonen AV-comparatives.org har kommet frem til gjennom flere år med analyse og testing av antivirusprogrammer. Aller best ut kommer gratisprogrammet Antivir fra Avira, som skal være i stand til å avsløre hele 99,7% av alle truslene, i følge organisasjonen.

Det er godt foran betalløsninger fra Kaspersky (97,1%) og ESET NOD32 (97,6%). Ikke nok med det, Antivir viste seg også å være blant de aller raskeste programmene, og blant de beste til å oppdage mistenkelig kode som ikke var direkte definert i viruslisten.

Gratisversjonen av Antivir stopper også spyware, men mangler imidlertid støtte for virussøk i epost. Det behøver ikke å bety så mye, for den vil uansett stoppe forsøk på åpne infiserte vedlegg.

Gratisversjonen har også et litt irriterende vedheng, nemlig en reklame som popper opp hver gang virusdefinisjonene er oppdatert, men dette kan i følge vår kilde Freeware-genius enkelt fjernes.

Antivir kan du laste ned herfra

Kilder:
freewaregenius.com
AV-comparatives.org

dinside.no

 

********************************************************************

Hvordan fjerne reklame fra Antivir Classic antivirus løsning.

.: Disable the Avira AntiVir avnotify nag screen :.

Windows 2000:

 1. Click Start, and then click Run
 2. In the Open box, type gpedit.msc, and then click OK
 3. Expand User Configuration, expand Administrative Templates, and then expand System
 4. In the right pane, double-click Don’t run specified Windows applications
 5. Click Enabled, and then click Show
 6. Click Add, and then type the executable file name of the program (avnotify.exe) that you want to restrict users from running.
 7. Click OK, click OK, and then click OK (NOTE: If domain-level policy settings are defined, they may override this local policy setting.)
 8. Quit Group Policy Object Editor
 9. Restart the computer

Windows 2000/XP: (2000 & XP Pro do not require you to boot into safe mode)

 1. Boot into Safe Mode (tap F8 repeatedly after you restart the computer)
 2. Log in using the Administrator account
 3. Go to C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avnotify.exe
 4. Right-click avnotify.exe-> properties-> security-> advanced
 5. Under the Permissions tab click on SYSTEM under Permission entries:
 6. Edit-> Traverse Folder / Execute File-> deny-> ok ->apply-> yes -> ok-> ok
 7. Reboot the computer into Normal Mode (start-> shutdown-> restart)

Windows XP Pro & Vista Business/Ultimate/Enterprise

 1. Start-> Control Panel
 2. Administrative tools-> Local security policy
 3. Click on Software Restriction Policy-> Action (at the top)-> create new restriction policies
 4. Right-click additional rules (on the right side)-> new path rule
 5. Click Browse and navigate to C:\Program Files\(Avira)\AntiVir PersonalEdition Classic\ and double-click avnotify.exe
 6. Set the security level to Disallowed-> apply-> ok

Windows Vista Home Premium

 1. Go to C:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\avnotify.exe
 2. Right-click avnotify.exe-> properties-> security->
 3. Under the group or username SYSTEM click edit
 4. Put a checkmark under the DENY column for «read and execute»

*Note: Avira changed the path in version 9 to C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop

.: Disable the splash screen :.

 1. Open regedit and navigate to
  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
 2. In the right pane double-click avgnt and add /nosplash at the end of the path (ex. /min /nosplash). Avira changed /nosplash to /ns for version 9.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYtfHBDzjOk