Helsing fraa Pnom Pehn!

No har vi vore 2 dagar i hovudstaden i Kambodsja, Pnom Pehn. Standarden er betre her enn i Siem Riep, med tanke paa vegar, butikkar m.m. I gaar var vi og saag eit fengsel og The Killing Fields. Kambodsja har ei forferdeleg historie fraa 1970-aara daa over 3 mill av befolkninga dode. Drepne paa grusomme maata. Svalt ihel og forsvann. Maange sterke inntrykk. Vi saag ogsaa Royal Palace og The National Museum. God mat dei har her i Kambodsja. Vi held oss til godt steikt og kokt mat, og magane vaare er bra! Til og med Kjetil er OK!! =) Vi har det supert. Folka vi reiser med er kjempegreie, og vi et middag ilag med dei kvar kveld. No ventar vi paa guiden. kl. er 7 paa morningen og vi skal reise sorover til beachen! Hugsar ikkje navnet paa byen… Det skal bli godt aa slappe av litt paa stranda=) Bussturen tek 4-5 timar. Veret er foresten meget bra. Varmt! Rundt 30 grader, litt regn av og til, men det e ingenting aa snakke om…

Valborg=)